فرم سنجش رایگان ریسک سرطان
"*" نشان دهنده فیلد الزامی است.
سنجش ریسک سرطان
سرطان یکی از شایع ترین و مهلک ترین بیماری هایی است که می تواند بر روی انسان ها و حیوانات تأثیر بگذارد. سرطان به مجموعه ای از بیماری ها گفته می شود که در آن سلول ها به صورت غیر طبیعی و بی کنترل رشد و تکثیر می کنند و می توانند به بافت های اطراف و بدن کل حمله کنند. این بیماری ممکن است در هر جایی از بدن رخ بدهد و درحال حاضر تنها با شناخت ریسک فاکتورهای سرطان است که میتوان از آن پیشگیری نمود. تست سرطان آنلاین قرار گرفته در این صفحه، ریسک ابتلا به سرطان را در افراد بررسی میکند و یک نتیجه نسبتا قابل اعتماد در اختیارتان قرار میدهد.
سنجش ریسک سرطان با تست سرطان اینترنتی
سنجش ریسک سرطان یک روش است که به شما کمک می کند تا بفهمید که چقدر احتمال دارد به سرطان مبتلا شوید. سنجش ریسک سرطان می تواند بر اساس عوامل مختلفی انجام شود، مانند سن، جنسیت، سابقه خانوادگی، سبک زندگی، تاریخچه پزشکی و نتایج آزمایش های تشخیصی.
تست آنلاین سرطان به شما اطلاعات مفیدی می دهد که می توانید از آن برای پیشگیری و غربالگری سرطان استفاده کنید.
پیشگیری از سرطان به معنی انجام اقداماتی است که می توانند ریسک ابتلا به سرطان را کاهش دهند، مانند تغییر رژیم غذایی، کاهش مصرف الکل و دخانیات، افزایش فعالیت بدنی و محافظت از خود در برابر آفتاب.
درصورت مثبت بودن تست آنلاین سرطان تهران، پیشنهاد میشود از خدمات غربالگری سرطان استفاده کنید. این غربالگری شامل انجام آزمایش هایی است که می توانند سرطان را در مراحل اولیه یعنی زمانی که زمانی که درمان آن آسان تر و موثرتر است، تشخیص دهند.
ریسک فاکتورهای سرطان
ریسک فاکتورهای سرطان عواملی هستند که می توانند احتمال ابتلا به سرطان را افزایش دهند. برخی از ریسک فاکتورهای سرطان قابل کنترل هستند و می توان از آنها جلوگیری کرد، در حالی که برخی دیگر غیر قابل کنترل هستند و نمی توان آنها را تغییر داد.
شناخت ریسک فاکتورهای سرطان می تواند به شما کمک کند تا اقدامات پیشگیرانه ای را برای کاهش خطر ابتلا به سرطان انجام دهید.
در ادامه، برخی از ریسک فاکتورهای شایع سرطان را بررسی می کنیم:
1. سن: سن مهمترین ریسک فاکتور سرطان برای خیلی از سرطان ها است. بر اساس جدیدترین اطلاعات آماری، سن متوسط تشخیص سرطان ۶۶ سالگی است. این فاکتور در تست سرطان آنلاین نیز مطرح است.
2. مصرف الکل: مصرف الکل می تواند باعث ایجاد سرطان در بخش های مختلف بدن شود، مانند دهان، گلو، مری، کبد، روده بزرگ و سینه. الکل می تواند با تولید مواد شیمیایی سرطان زا، افزایش سطح هورمون ها، آسیب به DNA و تقویت اثرات دیگر عوامل سرطان، این بیماری را تحریک کند.
3. قرار گرفتن در معرض مواد سرطان زا: برخی از مواد شیمیایی، فیزیکی یا بیولوژیک می توانند باعث تغییرات ژنتیکی در سلول ها شوند و سرطان را ایجاد یا تسریع کنند. این مواد می توانند در محیط زیست، محل کار، غذا یا داروها یافت شوند.
4. التهاب مزمن: التهاب یک پاسخ دفاعی طبیعی بدن است که به ترمیم بافت های آسیب دیده کمک می کند. اما اگر التهاب طولانی مدت باشد، می تواند به سلول ها آسیب برساند و خطر سرطان را افزایش دهد.
5. رژیم غذایی ناسالم: رژیم غذایی ناسالم می تواند ریسک ابتلا به سرطان را افزایش دهد. برخی از عوامل غذایی که ممکن است با سرطان در ارتباط باشند عبارتند از: مصرف بالای چربی، شکر، نمک، گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده، مصرف کم میوه ها، سبزیجات و فیبر، آلودگی غذا به قارچ ها، ویروس ها یا مواد شیمیایی.
6. مصرف دخانیات: مصرف دخانیات یکی از عوامل اصلی سرطان است. دود ناشی از دخانیات حاوی بیش از ۷۰۰۰ ماده شیمیایی است که بیش از ۷۰ ماده از آنها سرطان زا هستند. مصرف دخانیات می تواند باعث سرطان در بخش های مختلف بدن شود، مانند دهان، گلو، ریه، مری، کبد، کلیه، مثانه، روده بزرگ و پروستات. این مورد نیز از مسائل مهم در تست سرطان اینترنتی است.
7. عوامل عفونت زا: برخی از ویروس ها، باکتری ها و انگل ها می توانند سرطان را ایجاد یا تحریک کنند. این عوامل می توانند با تغییر DNA سلول ها، ایجاد التهاب مزمن، تحریک رشد سلول ها یا تضعیف سیستم ایمنی، سرطان را تسهیل کنند .مثال هایی از عوامل عفونت زا که با سرطان در ارتباط هستند عبارتند از: ویروس پاپیلومای انسانی (HPV)، ویروس هپاتیت B و C، هلیکوباکتر پیلوری.