فرم سنجش رایگان ریسک سرطان تخمدان
"*" نشان دهنده فیلد الزامی است.
سنجش ریسک سرطان تخمدان (رحم)
سرطان رحم یکی از انواع سرطانهایی است که در بافت آندومتر یا پوشش داخلی رحم شروع میشود و میتواند به سایر ارگانهای بدن منتشر شود. این سرطان در زنان بالغ شایعترین سرطان دستگاه تناسلی است و میتواند علائمی مانند خونریزی غیرطبیعی واژینال، درد لگن، ترشحات بدبو و کاهش وزن ناگهانی داشته باشد. داشتن اطلاعات درباره ریسک ابتلا به سرطان تخمدان و همچنین آگاهی از ریسک فاکتورهای سرطان رحم میتواند به پیشگیری از این بیماری کشنده کمک کند. در این راستا، موثق ترین تست سرطان تخمدان آنلاین را در اختیار شما قرار میدهیم که تا درصد قابل قبولی ریسک ابتلا به این سرطان را بررسی میکند.
تست سرطان تخمدان اینترنتی
تست سرطان رحم آنلاین یک روش جدید و راحت برای سنجش ریسک ابتلا به این سرطان است. این تست شامل چند سوال شامل موارد زیر است:
- در مورد سن
- استفاده از داروهای هورمونی
- سوابق خانوادگی
- عادات زندگی
- علائم احتمالی
با پاسخ دادن به این سوالات، میتوانید میزان ریسک فاکتورهای سرطان دهانه رحم را بر اساس شواهد علمی تا حد خوبی پیشبینی کنید و تصمیمات مناسب برای پیشگیری و درمان این سرطان بگیرید.
فاکتورهای سرطان تخمدان
اطلاع از عوامل مهم ریسک ابتلا به سرطان رحم برای بانوانی که در معرض این بیماری قرار دارند بسیار ضروری است. در ادامه برخی از این فاکتورهای ریسک را بررسی میکنیم:
- سن: ریسک ابتلا به سرطان رحم در زنان، در سنین بالا شایعتر است به خصوص آنهایی که از دوره یائسگی عبور کردهاند. حدود نیمی از موارد این سرطان در زنان بالای ۶۳ سال رخ میدهد
- وراثت: یکی دیگر از موارد تست آنلاین سرطان رحم، تغییرات ژنتیکی است. برخی از سرطانهای تخمدان به دلیل تغییرات ژنتیکی وراثتی، مانند BRCA1 و BRCA2، که به سرطان پستان هم مرتبط هستند، ایجاد میشوند.
- داروهای هورمونی: برخی از مطالعات نشان دادهاند که مصرف داروهای هورمونی، مانند درمان جایگزینی استروژن یا قرصهای ضد بارداری، ممکن است ریسک سرطان تخمدان را تحت تاثیر قرار دهد. درمان جایگزینی استروژن، به خصوص اگر برای مدت طولانی و با دوز بالا مصرف شود، ممکن است از موارد مهم ریسک فاکتورهای سرطان تخمدان باشد.
- سن قاعدگی: از دیگر ریسک فاکتورهای سرطان رحم سن شروع و پایان قاعدگی است. ریسک ابتلا به سرطان تخمدان در زنانی که قاعدگی آنها قبل از ۱۲ سالگی شروع شده یا پس از ۵۲ سالگی تمام شده باشد، ممکن است بیشتر باشد.
- عدم بارداری: زنانی که هرگز باردار نشده اند یا بارداری کامل خود را بعد از سن ۳۵ سالگی تجربه کرده اند، خطر بیشتری برای ابتلا به سرطان تخمدان دارند.
- درمانهای ناباروری: برخی از درمانهای ناباروری مانند داروهای محرک تخمکگذاری ممکن است خطر ابتلا به سرطان تخمدان را کمی افزایش دهند. این خطر بیشتر در زنانی است که از این داروها استفاده کرده اند اما هرگز باردار نشده اند.
- استعمال دخانیات: استعمال دخانیات یکی از عوامل خطر سرطان است که میتواند در هر قسمتی از بدن سرطان ایجاد کند. دود ناشی از استعمال مواد دخانی حاوی بیش از ۷۰۰۰ نوع ماده شیمیایی است که بیش از ۷۰ ماده آن سمی و سرطانزاست.
- استفاده از دستگاههای داخل رحمی: دستگاههای داخل رحمی (IUD) یکی از روشهای کنترل بارداری است که در داخل رحم قرار میگیرند و با مانع کردن از لقاح یا جلوگیری از تثبیت جنین در رحم، بارداری را جلوگیری میکنند.